2009. 11. 13.
"Erről én is tudok mondani ezt-azt"
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Miután a kutya kissé lecsillapodtott, újra az irodalmi élvezeteknek szentelhettem néhány önfeledt percet...
Felködlik itt Szigliget, ahol még nem jártam, de mezei egér barátom sok szépet mesélt az ottani élményeiről, a morzsahegyekről és a bőven hulló süteményesőről. Mesélte, hogy van ott egy nagyon szép könyvtár is, benne ízes könyvek, köztük a kedvence, Juhász Ferenc zamatos kötete. De vissza a nyirkos valóságba: itt valamilyen rókáról esik szó, szerencsére rövid ideig, ízlés, komment (ez talán valamilyen takarmányféle lehet), blog (ez nem tűnik fogyaszthatónak) jönnek még szóba.
Egy időre ismét elvesztettem a fonalat, amikor ismét a szemembe ötlött az aktív közönség szatyra, amelyben jól sejthetően zsömlék és egyéb jó falatok lapultak, ám ezt az érdeklődést a tag is kiszúrta és gyöngéd fejkörzésekkel adta tudtomra, hogy a zacskó az ő kizárólagos tulajdonát képezi. Ekkor az orvostanhallgató épp a kritikáról értekezett, és nemcsak a hallottak szomorítottak el kissé, hanem az az egyszerű tény is, hogy a zsömlés szatyor ekkor, úgy tűnt, végleg távozott a közelemből. Ízlés, ceruza, betűemberek. Szépség, hervadás és szerep. Ezekhez nem szívesen szólok hozzá, kicsit el is kedvetlenítettek a hallottak.
A hosszabb hajú hölgy hangsúlyos mondata: az íírásról való írás - visszahozott pillanatnyi melankóliámból, így tisztult ki végre a kép: a jelmezes színésznő nem az, akinek gondoltam - azt mondja magáról, hogy ő a "kedves költő". Ő lenne tehát Juhász Ferenc?

<object width="400" height="245"><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" value="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=7575460&amp;server=vimeo.com&amp;show_title=1&amp;show_byline=1&amp;show_portrait=0&amp;color=&amp;fullscreen=1" /><embed src="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=7575460&amp;server=vimeo.com&amp;show_title=1&amp;show_byline=1&amp;show_portrait=0&amp;color=&amp;fullscreen=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="400" height="245"></embed></object><p><a href="http://vimeo.com/7575460">Ellenlábas 2. rész</a> from <a href="http://vimeo.com/user2540828">BETA</a> on <a href="http://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés