2009. 11. 09.
Ellenlábas (jelentés az egérlyukból, 1. rész, lejegyezte: novák2, nyitott rés)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A szokott zajokra ébredtem szeptember 23-án estefelé. Nyirkos padlórésem fedezékéből kilesve izgatott közönségelemet pillantottam meg. Kezében szatyrot lóbált - ezzel rögtön a szívembe lopta magát. Laci ma is elfelejtette kikészíteni a sajtot, korgó gyomorral bosszút esküdtem. Meg nem nevezett szervtől zabrált kézi fejkamerámmal leleplező kandikamerás felvételt készítek, így vetek véget az állandósuló nyomornak. A szerv - neve maradjon titokban, legyen elég annyi, hogy kedvenc sajtom és a cég nevének betűi rejtett átfedést mutatnak - két hete keresett fel, egy cetlit csúsztatott valaki a résbe, amelyen ez állt: rögzíts minden gyanús eseményt. Eljött az idő!

A "pódiumon" két gyöngéd hölgy, egy Ofélia jelmezes színésznő és egy orvostanhallgató - aki esetleg brit tudósok középiskolásra fazonírozott ügynöke lehet - foglalt helyet. A beszélgetés felvételét nehezítette a tény, hogy a szatyros tag néha egyenesen a kamera elé tülekedett, ezért egy rövid emlékeztetőt is készítettem, amit most ünnepélyesen közzéteszek.

Fontosabb kulcsszavak:

nehezen megnyíló csatornák - ha valaki, hát én tudnék mesélni erről
egymásnak feszülő generációk - irodalmi példával előhozakodva: ki ne ismerné a mezei egér és a városi egér példázatát..
fogyás, éhség - eh
csirke, lóláb - ah
egy jól megrágott könyv, vagy valami hasonló .- a fent emlegetett színésznő álma..milyen igaz és szép!

Végül álljon itt a kis film, ami némiképp hirtelen ér véget, mivel egy arra kóborló öleb egy időre visszakergetett a deszkák közé.

Ellenlábas from BETA on Vimeo.



bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés